forget about the price tag


hej :)

nu är vi hemma från sista ULKen och vi har alltså blivit riktiga ULKare :) tufft va?! haha, nerå men vi har i alla fall haft det super och jag har haft jättebra sälle måste jag säga, cred till Maria och Ida för det :) Denhär gången hade det blivit nån dubbelbokning på Strömsholm så vi fick bo på en superfin spa- och konferensanläggning. lyxigt värre var det vill jag lova! :D

Sen jag kom hem har jag faktiskt hunnit endel! Började med att chilla lite, sen åt vi grillat (mums!) och efter det kollade jag klart på Twilight som jag började se i fredags. Alltså jag äääälskar filmerna, totalbäst! speciellt när man inte sett dom på länge för jag hade typ glömt allt :P haha. men urgulliga och spännande är dom liksom på samma gång! :D

Jag och pappa har även hunnit övningsköra en snabbis, första gången jag körde med pappa och i hans bil! det gick kalas tyckte jag även om det var lite ovant i början. Körde omkring lite i Brånnestad och sen körde jag faktiskt hela vägen hem också! duktigt tycker jag allt! :D fast läääskigt också, speciellt backen som man hlvy skulle försöka starta i, men det gick det med ;)

har även hunnit mejla lite med sommarjobbet och jag blir bara mer och mer pepp :D det är i princip bestämt att jag åker den 18 juli kl. 10.32 och är där 18.20 och åker hem den 6 augusti kl. 11.55 och är då hemma i stan 19.25 tror jag. Ja, många timmar på tåg och buss blire men jag tror absolut att det kommer vara värt :D känner redan nu hur roligt och lärorikt det kommer vara, och vilken bra erfarenhet liksom! super :)

nu måste jag ta och sova lite. men något underbart är att vi har sovmorgon imorrn till 9.45, jippie :) sen blire att träffa mina finaste små djur som det känns som det var jättelängesen! massa mys ska dom få och sen på kvällen har jag inget speciellt inplanerat, skönt.

kram H

här får ni lite försenade bilder på mig och bästa från SRS hoppningen :) fotat har pappa och Karin gjort, tacktack!


 

 

 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: