you pay for the choices you make

inte för att det har nåt med nåt att göra, men en rätt bra mening tycker jag! ^

hej förresten :)

dagen har varit assss always helt okej :) började dock med att försova mig en halvtimma men jag hann i tid till bussen i alla fall :) sklan var ungefär lika tråkig som vanligt men vi lyckades härda ut eftersom vi slutade kl. 12 :D käkade lite tomtegröt och mackor innan vi åkte upp till stallet.

väl där uppe så borstade jag och myste med Viktor en rätt lång stund innan det var dags för Pepsi att bli fälld. inte speciellt kul sa hon, men efter en stund slappnade hon av och accepterade det iaf ;) sen hann jag inte mer innan det var fodringsdags. efter fodringen så vare mockning och sen lite planering. borstade sen färdigt på min finaste flicka som var på goshumör idag också :D mycket mys!

vid fem kom mamma och Hugo och hämtade mig och det bara av först till Granngården. hade ju lite småsaker jag inte fick tag på på Gbg HS så de inhandlades idag istället. blev en mankniv, ett fårskinnsludd till pullarnosgrimman, helosan och en röd svansrosett. kände att jag kanske borde ha det eftersom hon dels kan sparka mot andra hästar dårå men även när hon blir tjurig på mig, så varför inte vara på den säkra sidan. det kan ju knappast skada liksom :) sen åkte vi iaf till lindahls och fikade och på hemvägen handlade vi lite fredagsmys på CG till imorrn! nu har jag ätit pizza och kollat lite på Svreiges värsta bilförare och ska alldeles snart duscha för att sedan sova :)

vet ni något superroligt? :) jo, att den närmsta veckan kommer bli superbra! imorrn äre dressyrträning på världens finaste lilla P :D, spännande att testa hacket, och på lördag då äre jogga på fältet med lilla P, sen lilla Loppan på nybis och sen även rida lite på Poppe :) fullspäckad dag med andra ord, och när det är med hästar så gillas det mycket! :) på söndag sen äre ju dressyrtävling och jag (och förhoppningsvis Pepsi också ;) börjar bli riktigt taggad :D sen är måndan boooring, massa äcklig skola! men på tisdag är lite poppe som gäller igen och sen så har jag mitt lilla hjärta onsdag, torsdag :D äre inte helt underbart eller? det är ju såhär jag vill att det ska vara, bara massa hästhästhäst överallt! :D

har kommit på nu att jag vill ha ett till dressyrset, varför köpte jag inte det på Gbg?? åå, så dum jag var men nu ska jag leta. det ska vara ljus/limegrönt, jag vet lite udda, men jag tror att P skulle vara jättefin i det :D så nu kollar jag runt lite men det är ju inte den lättaste färgen att hitta liksom! har hittat ett alternativ, se bilden nedan, men jag vet inte. tål att funderas på helt enkelt! 

nä nu måste jag duscha och sova så att jag orkar gå upp i tid imorrn :D

kram 

funderar på detta setet, grym färg enligt mig! :) längre ner är sakerna som inhandlats idag :)

                                             



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: