I said it 'cause I can


hej :)

dagen har varit riktigt bra!

började med att släpa mig upp för att ta mig till skolan och skriva läsårets sista prov! Nationella i Matte B var det och eftersom jag, klantig som jag är, självklart glömde boken i skolan kunde jag inte läsa igenom nåt igårkväll som jag tänkt. menmen, jag tror det gick rätt bra faktiskt och håller tummarna för möjligtvis ett MVG, det skulle verkligen inte sitta helt fel :D och isåfall blir himla dumma En A det än så länge enda VGt, men ja. diskussionen om den kursen kan vi ta en annan gång!

NU ÄR I ALLA FALL FÖRSTA ÅRET PÅ GYMNASIET SÅ GOTT SOM KLARTTT!!! :D :D :D lyycklig tjej! om tre dagar väntas sommarlov, och inte vilket som helst utan ett alldeles underbart sommarlov med massa mer häst än vanligtvis och jag är övertygad om att det kommer bli urgrymt! haha :)

efter provet skulle vi ha ätit och sen haft samhällsfika med Oppelt, men det ställdes in så vi fick gå hem vid tolv istället :) inte mig emot direkt! åt lite innan stallet stod på schemat! :) däruppe var det låst när jag kom, inte okej!
kom vid typ ett och varenda dörr var låst och ingen där, men som tur var kom Ilona efter bara några minuter så då kunde jag få komma in och borsta mina fina :D viktor fick en rätt lång mys-, borst- och fixstund först, det uppskattades :) sen hade jag tänkt borsta Pepsi, men hon skulle få provkäka den nya hagen, och det kunde jag ju inte ta ifrån henne. så himla mycket gott gräs finns det där så jag mockade och fixade allt sånt först istället medan hon var ute och myste :) var även duktig och tvättade vattenkopp och krubba åt båda! ;)
när vi fodrat och tagit in testpatrullen så borstade jag på en mysig häst som var på bra humör :D tyvärr blev det inte så länge men en stund i alla fall! vid fyra sen traskade jag ner mot spårvagnen för att åka och möta mamma på stan!

det var dags för sommarshopping vilket var mycket nödvändigt! en massa bra saker fick vi med oss hem, se bild lite längre ned ;) självklart var det ju även ett måste att käka litegrann på bästa chicken kebab ♥

nu hemma har jag mest suttit här och fixat med alla bilder och allt som jag inte hunnit med under förra veckan! så nu har jag koll ;) imorrn blir det sovmorgon, städa skåp, två lektioner med betygsprat och sen mot stallet (y) chill dag igen med andra ord! :D dessutom ska jag rida i sista gruppen så det blir en lång eftermiddag i stallet, och inte klagar jag direkt! ;)

förresten har jag funderat på att önska mig en systemkamera, är riktigt sugen! man blir inte en bättre fotograf för att man har en bättre kamera, men man kan ju alltid ge sig själv bästa förutsättningarna för att lyckas ;) det är faktiskt enligt min mening med de jag har testat, way much easier att fota med system! dock lite jobbigt att släpa med, men känns som om det kan vara värt det! vad tror ni? någon som har något bra tips på systemkamera? :) gärna en rätt enkel, men ändå bra ;)

kram H

dagens inköp alltså: en tjocktröja från cubus, en funktionströja att rida i från stadium, en sommartröja från gina och en från HM samt ett par jeansshorts från HM :) mycket nöjd!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: