the moment I met you


hejsan på er :)

dagen har varit väldigt bra! tog lite sovmorgon innan moppen tog mig upp till stallet. mockade åt min fina flicka, och hennes box såg ut som förväntat, som kaoooos! men efter en liten makeover blev det lite bättre i alla fall, tur att dom åker snart för den skull ;) sen började jobbet i alla fall vid 12, och då var det allt det vanliga i stallet som skulle fixas: fodring, mockning, påsar osv. varken stressade eller slöade men det flöt och jag höll tidsschemat perfa :)

vid fem så myste jag en kortis med lilla P innan jag åkte hemåt igen. har ätit lite och fixat lite med bilder. snart ska jag och pappa kolla på film och äta marrängswiss :D

imorrn ska moppen först förbi 100-milsservicen och sen ska jag ta blodprov på vårdcentraletn innan det blir jobb precis som idag :) på tisdag har jag också en hel del inplanerat men onsdag ska bli min fixa-allt-inför-sommarn-dag ;) alla mina grejer ska smörjas och tvättas och allt! ska faktiskt bli lite kul, eller i alla fall efteråt :P

visste ni förresten att min lilla lilla viktor fyller år på torsdag! den 30 juni fyller det lilla tjocka russet heöa 13 år :) självklart ska det firas, men jag har inte riktigt klurat ut med vad eller hur än ;) och på tal om födelsedagar så börjar det snart bli dags för mig att knåpa ihop en önskelista :) den delar jag med mig av när den är klar såklart ;)

känns som om mina inlägg bara blir tristare och tristare :( tur för er att ni troligtvis slipper mig en månad sen, haha! nae men ni får som vanligt väldigt gärna tipsa mig om vad ni vill läsa eller om det är några bilder ni vill se! då blir jag glad :)

kram H

här får ni en halvsnygg bild från betessläppet 2010 :) snart är det dags för de små liven att gå på semseter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: