all my struggling days are gone, way gone


hej :)

nu är det efterlängtade sommarlovet äntligen här och jag anser mig själv mycket välförtjänt av't! dock har jag inte fått några direkt sommarkänslor, men det kommer nog ;)

idag var det ju då sommaravslutning i Matteuskyrkan, och jag är grymt avis på alla studenter fortfarande! menmen, om två år då smäller det!!! ;) i alla fall så var det rätt långdraget och inte så värst skoj. efteråt sa vi hejdå till vår mentor som ska sluta och till varann och vår andra mentor såklart ;)

efter lite kramande så åkte jag och Amanda förbi halvars och åt glasss :D en strut med marrängsviss och kryddig rabarber och grädde blev min lunch :) mycket mums! sen gick vi mot bussen och innan den kom tog vi lite fina, och mindre fina bilder :P dom hittar ni som vanligt längre ner ↓

uppe i stallet tittade jag och fotade lite när Amanda red Lucie innan det var borststund för det lilla russet :) hann mocka också innan fodringen och efter fodringen fick även lilla P en borst- och mysstund såklart ;) sen hämtade pappa mig och vi åkte hem och åt jättegod färskpotatis med biffar :)

imorrn är det avslutningshoppning, och jag ska vara speaker som jag tidigare nämnt :) lite nervöst faktiskt men det går nog bra får vi hoppas! annars händer inget speciellt tror jag.

nu väntar jag på Amanda som ska ringa och säga att hon är hemma, ska sova hos henne i natt :) måste ta och duscha lite först bara kom jag på!

förresten så blir det lite roligare läsning från och med helgen, för då blir det lite mer ridning för min del :)

kram H

två glada tjejer som just har gått på första sommarlovet på gymnasiet :)
först lite seriöööööst...


 

 

 


för att sedan övergå till lite mindre seriöst ;)...

 

 

 

 

 

 

GLAD SOMMAR! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: