just love yourself and your set


hej :)

sitter här och borde göra något vettigt, men orkaaar inte. så jag skriver lite här istället ;)

igårkväll firade vi bästa Emma som fyllde 17 år den 3 juni, ja vi är lite efter. väldigt lyckat blev det iallafall :D började med en god middag som bestod av stekt kyckling och potatis. sen åkte vi in till stan och lurade Emma att vi skulle titta på hennes favoritfilm Harry Potter. fast det var kronjuvelerna vi skulle se ;) hihi, hon gick på det stenhårt! filmen var himla bra, verkligen värd att se :D så gör't!
efter bion kikade vi lite på munken men det var typ slut så vi åkte hemåt igen och käkade ännu mer ;) Gino med glass och godis! Vi hann även med att sjunga lite singstar, haha stackars grannarna!, och chilla lite :) framåt tre släckte vi lampan och somnade så småningom :)

imorse var det trötta tjejer som släpade sig upp och hem till sig! ;) har käkat lite sen jag kom hem och börjat sprida inbjudan till våran Pay and Jump :) om en halvtimma cirkus cyklar jag ut till hästarna ♥ för att möta emma och vara lite sälle till henne när hon rider Ragnar :) ikväll sen ska jag med mamma och Hugo till halvars :D

imorrn är det inte mycket som händer, förutom att jag ska ut till Poppe på eftermiddagen. emma följer med som sällskap :) det blir bra! har börjat få lite smått ridabstinens men den kanske lägger sig lite när jag får fyra hela veckor fulla med häst! fast försvinna helt kommer den inte  att göra, för jag längtar efter att få rida min fina stjärna :'D men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, antar jag! 

nu ska jag ta och smörja in mig lite med solkräm för jag har som vanligt skaffat mig värsta röda bonnbrännan! snyyyyyggt!

förresten kanske jag tar med mig laptop och internet upp till Särna, så då kanske jag kan slänga in lite updates om hur jag har det :) vill i alla fall gärna hålla mig själv något sånär uppdaterad om vad alla ni sysslar med här hemma, sen får ni ju avgöra själva om ni vill veta vad jag pysslar med ;)

kram H




puss på dig finaste ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: