27 juli 2011, Håkasgården


hejhej :)

både idag och igår har det varit fullt upp så därav ingen dagsuppdatering igår då, men en kortis om idag kommer nu i alla fall för sen måste jag verkligen soooova!
idag fick Madde en välförtjänt sovmorgon medan jag gick upp som vanligt vid halv åtta, åtta och mockade stallet, skrubbade vattenkar och hinkar samt fyllde på osv. Sen vare lite lunch innan vi gjorde rent "ligghallarna" i de två lösdrifterna. P.g.a. det dåliga vädret som varit har hästarna varit där inne mycket, så det var suuuuperskitigt, så det tog ett tag. När vi var klara åt vi glass och tog en liten paus innan det var dags att ta in Stormen som skulle gå en barnridning. Madde ledde medan jag fick pyssla lite med Stormens lillasyster Chilli. Supermysigt hade vi och hon blev riktigt nöjd, blank och fin! Sen hann jag fodra eftermiddag också innan det var dags för middag lite senare.
Efter middagen var det dags att ta tag i lite projekthästar :) Pyrre och Ariana heter de två som vi jobbade med, och de är suttna på förut men inte mycket mer än så. Eftersom vi inte känner dom nån av oss så började vi med markträning, alltså typ frihetsdressyr vilket Stina har ett stort intresse för och är duktig på så hon hjälpte oss självklart! Jag har Ariana, en ganska stor och gänglig fux som var minst marktränad och gjort ännu mindre än Pyrre, men är som sagt sutten på. Det var jätteroligt och framförallt lärorikt! Absolut något jag ska ta med mig, och vi kommer fortsätta lite i alla fall med dom här två innan vi sitter upp. Det vi jobbade med var början på "De sju lekarna" samt lite grunder så som ledarskap och halter osv.
Klockan hann bli rätt mycket så när vi var klara med markträningen så tog vi in de övriga hästarna och gick en långpromenad med hundarna innan vi gick in och duschade och käkade lite Stomp till kvällsmat :) Det har verkligen blivit mitt nya favvo, måste nog köpa med mig lite hem ;)

Det var dagen det! Igår var det inte direkt nåe speciellt som hände, mer än att vi skritta ut en sväng, Madde med Shilano och jag på tjockisen Fräsan, hihi. Det var mysigt!

Kram H

en glad Golle :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: