on the first page of our story our future seemed so bright


hejhej :)

här igen! allting rullar på och dagen har varit bra, som vanligt nuförtiden med andra ord :) i skolan var det precis som det brukar och jag ääälskar att vi slutar 12.15 varje torsdag :D jag och A stannade kvar och åt lite goda potatisbullar innan spårisen tog oss vidare upp till stallet.

i stallet fixade jag viktor först, mocka och borsta av, innan det var dags att göra pepsi fin :) red lite dressyr själv i ridhuset då efter att jag borstat rätt länge (y) det gick helt okej, kunde gått bättre men något jag tyckte var bra var att jag vågade ställa lite krav fast jag red själv. brukar vara lite "feg" och nöja mig med lite halvdant men idag så bestämde jag mig! såklart blir hon ju lite småsur och sparkar lite i väggarna och så, men det får man väl ta antar jag. Är lite trist bara att hon är så "stoig" på vintern, eller mer på vintern iaf, men snart är det ju sommar och då kanske det blir lite bättre iaf:D

jobbade mest med att få loss vänstersidan som har satt sig fast, igen! fick inte igenom den hundra men helt okej ändå. bytena gick bra och det blir bättre för varje gång vi tränar :) dessutom så tog hon sidförande skänkel ovanligt bra idag så nåra skänkelvikningar blev braa :D med andra ord så kan ridpasset sammanfatts kuul och nu är vi förberedda på Marie Carlgren :D dock inte för Annicka Hubner som ska döma träningstävlingarna! jag menar, om jag inte fick så bra för Maud som verkar vara snäll jämfört med Annicka (har jag hört), hur ska det då gå? menmen, det tar vi då tycker jag!

tänkte på en sak också efter att vi hade ridit lite. nu är det typ precis ett år sen jag började ha henne på foder och jag tycker personligen faktiskt att det är ganska äckligt stor skillnad mot hur det var då! För det första hur mycket JAG har lärt mig, men det absolut roligaste är ju faktiskt hur VI har utvecklats tillsammans. Hon passar mig perfekt och kommer alltid vara min lilla ögonsten, guldkant i vardagen och ni vet allt det där. Min fina prinsessa ♥
be mine...

iallafall, efter stallet så vare föräldra/elevmöte på skolan. rätt drygt och det mesta var liksom redan uppenbart då vi hade fått all info tidigare. menmen, höll mamma sällskap iaf och fick svar på en fråga :) blir ev. att läsa specialidrott-ridning på individuella men vi får se, det är väldigt kanske än så länge ;)

funderar på att göra en sånhär blogglista med "hästinriktning" elr vad man säger ;) verkar rätt kul men jag vet inte, känns som att ni som jag antar läser min blogg vet det mesta om mig redan och så, men ändå. kanske kan vara kul och man får ju alltid veta nåt nytt ;) 

nää, nu ska jag gå och göra mig en MARÄNGSWISCH för tredje gången denhär veckan. ruskigt gott ;D

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: