nothing compares to you


halloj :)

dagen började med att gå upp vid kvart över sju för att cykla upp till stallet. gissa om jag blev sur när jag såg att det hade snöat! det gick iaf att sakta men säkert ta sig upp :) mockade en snabbis innan jag upptäckte att det stod 26 små energiknippen i hallen och väntade på oss, haha jag trodde verkligen inte att såå många skulle komma alltså! förmiddagen gick iaf bra och domflesta verkade tycka att det var riktigt skoj :)

lösgalopperade lite hästar efter lunch sen och viktor var piiggeliin ;) sjukt söt är han när han springer med huvudet mellan frambenen och ruskar litegrann :) lite för lat för att bocka ordentligt, men det kan jag förstå med tanke på hans klotrunda mage ;) han lyckades iaf med några stycken små ponnybockar, hihi :)

borstade pepsi en ganska så lång stund innan det var dags för hoppträning :) och jag kan säga att jag har skaffat mig en riktig knasboll till häst, men inte vilken knasboll som helst, utan världens bäästa knasboll :D ♥ vi hoppade bana iaf med Maria, Giza, Hamlet, Amanda och Zäta  och träningen var, som vanligt när vi rider för C, mycket bra! dock var pepsi typ helt överladdad hela tiden och var mer i luften än på marken men så kan det va ;) hade lite svårt att hitta lägena men det beror nog på att när hon bjuder så mkt själv så glömmer man att rida liksom och då blir ju galoppen dålig osv. menmen, hoppar gör hon ju i alla lägen och det är jag tacksam för :) trots att vi kom typ väldigt nära ett par gånger klipper hon en oxer på 1.10 hur enkelt som helst :) hoppade iaf om just den ett par gånger och sista gången blev lite stort istället så då blev det flyyying,  som vi förövrigt är experter på ;) som sagt, världens bästa knasboll har jag och vi fortsätter tagga vidare till tävlingsterminen (y)

har inte riktigt bestämt än vad jag vill hoppa på träningstävlingarna, inte för att det är nån brådska men skulle liksom vara skönt att veta :) 80/90 känns liksom för lågt, men 90/1m kan bli jobbigt om hon är på knashumör. det blir antagligen 90/90 första och sen 90/1 m andra skulle jag tro. känns rätt lagom :) 

efter hoppningen så cyklade jag hemåt iaf, men precis innan jag skulle ta tag i handtaget och öppna yyterdörren hemma så ringer Maria och bara: " Hej, var är du?" "Hemma, vadårå?" "du har mina nycklar" "Ooohh"
Seriöst, hur klantig får man bli?! så himla typiskt mig alltså, Hillevi+nycklar=inte ok! men snäll pappa som jag har så skjutsade han upp mig till stallet så att M kunde få sina nycklar igen :)

nu har vi iaf bytt och jag har hunnit äta, kolla senaste avsnittet av ponnyakuten, checka första solsidan och blogga :) bara duschen och packa väskan kvar då!

kram

lite bilder från Åtvid förra våren :) Våran andra lokala, och här vare div III omg 1! sista bilden är laget då :) lite synd allt att det inte blir något i vår, men vi ska allt ha skoj ändå ;D 

   


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: