I need you to know, that I'll never let you go


hejhej :)

sorry för ingen update igår men det hanns hellt enkelt inte med! vi var iallafall ute med hästarna, men skrittade bara då underlaget totalsög. jag fick ta jeffe vilket inte var så värst kul eftersom han mest vaerkade trött och ledsen. så synd om han. det verkade verkligen som att han inte uppskattade turen alls och att han bara gick för att jag bad honom liksom. ae fy, hoppas för hans skull att han kommer trivas bättre sen. efter lunch så vare smörjning av det sista som gällde så nu har jag smörjt ALLT, både mina egna grejer och hästarnas :)

för övrigt så var båda mina hästar lediga hela dagen så de fick gå och skrutta i hagen (eller pepsi var mest utanför menmen) sköönt sa dom ;)

som sagt så var pepsi på lite bushumör tror jag allt ;) när jag kom på morronen så stod hon utanför hagen och grävde fram gammalt hösilage. Minette var en tråkig hagkompis ju :) fick in henne iaf men sen när vi skulle rida iväg med dom andra så stod hon på samma ställe igen! båda gångerna utan att ha haft sönder hagen. knäppishäst ;)
på eftermiddagen sen fick hon gå i valackhagen istället men vid fodringen kommer en tant in i stallet och säger att hästarna har rymt. så ut i snön och pulsa ikapp dom för påväg ner mot hageby var dom såklart! och VEM tror ni ledde den lilla flocken då? jo, självaste Lindholms Peach såklart. då passar det minsann att gå först va? :) haha, lite rolig är hon allt, men det var verkligen tur iaf att dom inte hann så långt utan att vi fick tag på dom små rackarna! bra nöjda med sig själva var dom kan jag säga, men det är lite småläskigt att dom håller på sådär för vem vet liksom? nästa gång kanske dom hinner längre. usch!

iaf, det var gårdagen det :) på kvällen var jag dessutom med Amanda och vi började skriva på vårat medborgarförslag som jag tror kommer bli helt okej tillslut :) ett VG iaf, och jag kan säga att det är jag nöjd med i ett av mina hatämnen. Samhäll, blää!

idag så vare upp till stallet vid halv tio, det gäller ju att ta vara på sista lovdagen ordentligt liksom :) blev trots det en rätt trist förmiddag då alla mina snälla kompisar hade bestämt sig för att ta sovmorgon. sen så var real där också så det mesta var ju liksom redan fixat, plus att dom hade typ hundra praosar. hatar när det är så mycket folk och rörigt i stallet. dom skulle t.ex. fodra. tror ni att alla hästar ens fick kraft eller? ee, nae. när jag hämtar in pepsi från hagen blir hon skapligt besviken när krubban är tom och hon bara fått en kaka hö. menmen, det löste sig och jag tor att dom flesta fick lite mat i sig iaf ;)
på eftermiddagen kom som tur var mina räddande änglar :) eftersom pepsi hade gått real och var ute så fick viktor en superlång uppfräschning :D ryktade ordentligt, friserade och myste. det blev vi båda två lika glada av tror jag :D ♥ efter det så lösgalopperade jag och emma en tråkig ragnar som inte ville mycket alls. men, han fick iallafall lite motion :)

sen försvann E, A,  och J igen och jag fick en timme över som självklart gick åt till at börja borsta och mysa med pepsi som var på underbart bra humör faktiskt :) tog en paus för att leda då det var lite småkris och sen forsatte vi mysa och finrykta ;) supergos ♥

och ja, det var min dag typ. nu måste jag duscha och sen sova om jag ska orka upp till skolan imorgon -.- men nåt som är bra är iallafall att vi har sovmorgon till tjugo över tio. awesome! :) på eftermiddagen sen så ska jag och pepsi skritta ut barbacka med J och Filuren och det förtjänar hon allt efter att ha gått tre timmar idag :D och jag förtjänar det förhoppningsvis med, för att jag har klarat av första skoldagen ;) haha. men iaf, det ska såklart bli lika mys som vanligt :D

oj nu blev det låångt, men det får nu förlåta för det är ju faktiskt för två dagar :)

kram


två bilder från i våras när pepsi fick vara ute i skogen utan sällskap för första gången ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: