you know I'd do everything for you


hejsan :)

dagen har varit riktigt bra och jag har inte alls varit speciellt trött, som jag trodde att jag skulle vara efter endast 5 h + 6 h sömn, men icke! skööönt :)

fick skjuts upp till stallet iaf och mockade och fixade en massa. efter lunch vare lite provning av transportskydden och dom var precis lagom! superbra :) söt är hon då när hon ställer sig helt still och bajsar lite grann så fort man har satt på dom, hihi, lite nervös blev hon allt så hon har nog allt lite tävling kvar i kroppen trots att det känns som en evighet sen sist :) borstade en stund innan det var dags att vara lite hinderpersonal åt M när hon hoppade Giza, Hamlet och Lucie. och juste jag har ju inte berättat om min och Lucies fina ritt! red henne på en lektion i fredags iaf och det var skoj :) verkligen inte det vackraste, men kul att lära sig nåt nytt, hon är ju verkligen inte som Pepsi att rida just nu om man säger så! haha.

vid tre sen så var det ombytta roller och det var dags för mig och P att få en riktigt bra hoppträning för M :) provade även nya tävlings-setet som hon såklart var riktigt tjusig i, och luvan stannade på hela tiden och hon verkade inte bry sig så det var ju bra iaf :) hoppade en liten bana och jag tyckte allt att P var duktig! ganska så väldigt av och på dock, men så brukar det ju vara. stundtals vare lite brall hit och dit vilket stör hela rytmen och allting, och sen stundtals så segar hon ihop. sista sprången i kombinationen kändes iaf riktigt kanon så dom får vi ta med oss ;D jag tror och hoppas att det blir bättre med bjudningen och sådär när vi kommer ut och slipper vara i ett tråkigt ridhus! som vanligt var det iaf riktigt roligt att rida min finaste lilla tjej och jag längtar (också precis som vanligt ;) redan till nästa gång :D ♥
red förresten utan martingalen idag för att se om det ens var nån skillnad, vilket det inte var! så hädanefter lär det bli martingalfritt tror jag ;)

käkade lite mumsigt lördagsfika sen och kollade lite på Jenny-träningen innan det var dags för fodring och sen hemgång. hemma så kollade jag lite på slutet av Gbg HS och sen så började jag kola änuu mer ordentligt på hjälmar osådär. jag är verkligen väärldens veligaste när det gäller nåt som kostar mycket pengar, men som det ser ut nu efter en liten överläggning med pappa så blir det en co wc vilket känns bra :D såååå himla fina är dom verkligen! ska åka och prova lite mer ordentligt på avantia och sen så tror jag att vi ska beställa, möjligtvis från England beroende lite på.

nu ska jag se om sista ponnyakuten avsnittet har kommit upp och sen ska jag duscha och försöka hinna med lite matteplugg, vilket jag nog inte kommer lyckas med ;) menmen.

kram

två supersöta derbybilder bara för att vi vill ut och tävla nuuuu :D

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: