my body wants you girl, nobody else


hejsan :)

precis som jag skrev igår så blev det en heldag i stallet för min del idag, och då menar jag verkligen heldag ;)

börajde med att cykla upp helt själv i -20 grader, men det gick det med. även om det var typ pain! skötarridning vare som stod på schemat först och lilla Jeffe blev kvar till mig! Pepsi har ju haft vila idag så en riktig softis-helg för hennes del, vilket hon är såhääär välförtjänt av såklart :D

Jeffe gick väl, ja vad ska man säga? stel som en pinne i hela kroppen, trodde verkligen på allvar att han var halt när jag började jogga. men, lite bättre blev det och efter en tjugo minuters jobb så började han släppa till någolunda. dock sjukt svårt att få dom där gamla bakbenen att jobba, så det tar vi en annan gång ;) var iaf lite skoj att rida honom, lite udda sådär :P man lär sig dessutom alltid nåt nytt, speciellt när man rider en typ av häst man inte är van vid!

mockade och fixade lite innan skötarmötet sen och trot eller ej, jag blev månadens ledare! haha, typ årets skämt då jag aldrig har tid att leda och alltid väljer att rykta en extra stund istället. men det är ju alltid kul att bli "utsedd" och få en ridlektion :) antar att inte bara själva "ledandet" som räknas, utan lite om man hjälper dom i stallet och så också. borde åtminstone vara så för det gör jag ju iaf ibland ;)

lunchdags vare sen och efter det så fixa jag lite på US-rummet med protokoll och sånt. borstade och ryktade lite på min fina flicka innan hon fick gå ut några timmar till i hagen :) vid två hade L8 teori om hästens skelett vilket var mycket välbehövligt för min del. jag suger verkligen på sånt där alltså! skoj vare :) fixade det sista i stallet sen och cyklade hemåt, nu i sällskap med J :D

packade ihop mina grejer hos mamma och flyttade hem hit till pappa. åt lite tacos och kollade in ponnyakuten innan jag och J fick skjuts upp för att kvällsfodra :) när vi kom hem sen väntade såklart solsidan!

vill ni veta en sak? checkade in mello igår då, och töntigt nog så kan jag inte låta bli att tycka att Eric Saade är äckligt snygg. haha. sötaste smilet ju plus att han var riktigt bra på att dansa ;) haha, jag är patetisk jag vet!

nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag för imorrn ska jag inviga lovet med att rida min bästa :D kl. 10-11 är ridhuset bokat så då blire lite dressyr hade jag tänkt, maybe med lite markarbete! superkuuuul :D sen efter lunch så blire lite fotografering av US till hemsidan, också skojigt :)

kram


en liten bild på Jeffersson, men tyvärr kan ju ingen mätas med finaste Lindholms Peach ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: