love you just the way you are


hallojhalloj :)

inget annat än en underbar start på lovet har jag fått för dagen har varit näst intill så perfekt den kan bli :D

började med att trotsa kylan och cykla upp till stallet med J vid typ halv tio. mockade och fixade lite innan det var dags för Gbg-möte vilket gick bra! alla fick tillbaka sina pengar osådär :) = alla åker gratis och får istället +10 kr :) superbra jobbat tycker jag!

fikade lite lördagsfika som jag för en gångs skull lyckades riktigt bra med, om jag får säga det själv ;) vanlijhjärtan blev det eftersom jag fick hjärtformar i julklapp som jag tänkte att jag kunde inviga :) mycket bra idé!

hade lite upprop och hade precis lika mycket koll som vanligt, haha. men alltihopa löste sig som tur var bra tillslut även om det var liite rörigt stundtals ;) hade lite ridlekisteori sen med småbarnen också.

efter det så fick min lilla stjärna en rätt ordentligt finputsning och broddning innan skogen väntade på oss :D skrittade ut en sväng med J och Filuren och testade en annan än den vanliga rundan. Blev en alldeles perfekt tur i det grymt fina vädret på två hästar som hade rooligt :D hihi, Pepsi har lärt sig att om hon frustar så släpper jag tygeln och låter henne frusta färdigt och det kan man ju utnyttja även i skogen ;) haha, hon är ju bara föööör söt och man kan ju inte annat än skratta åt henne, gullunge ♥ idag kändes hon verkligen sådär glad och lycklig så att man liksom blir helt jätteglad själv, hon kan verkligen konsten att göra min dag :D

när vi kom tillbaka fixade vi lite innan cyklarna tog oss hemåt igen :) nu har jag ätit McDonalds och ska snart titta på "mello" ;) en helt inte så märkvärdig egentligen, men riktigt braig dag måste jag säga! imorrn blire stallet heeela dagen hade jag tänkt mig :)

kram






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: