I could really use a wish right now


hallojsan :)

dagen har varit soft kan jag säga! började med att sova till halv tio, fixa de lite och tog sen bussen till skolan vid halv elva :D hade en bajstråkig historialektion och kollade på en kort film (kom på mig själv flera gånger att jag inte lyssnade för fem öre utan bara satt och tänkte på allt annat ;) haha!

sen åt vi lite lunch iallafall och hade efter det ett dubbelpass Natur. fick först tillbaka kemiproven och jag hade alla rätt + en liten stjärna :D känns bra! jobbade sedan vidare med ett grupparbete om estrar och våran redovisning kommer bli goodie tror jag :)

åkte upp en stund till stallet där mitt humör sjunk en bit rätt fort! pepsi skulle gå alla de tre sista lektionerna, vlket var lika med att jag inte skulle ha en chans att borsta :( dumma, jag som ahde tänkte borsta en sväng medan hugo red, men så ska hon självklart gå trean (som hon i stort sett aldrig går annars!). inte glad tjej då! menmen, hann mocka läänge och göra fint och sen hade jag inget bättre för mig så jag gick upp och kolla lite när dom red.

åkte med hem sen och började med att slänga ihop en grund till en tårta eftersom lillbrorsan dårå fyller år imorrn. tänkte göra klart garneringen imorrn bitti eftersom jag inte är hemma sen när gästerna kommer oså ;) iaf. checkade Let's dance och sen har jag knepat ihop en preliminär tävlingstermin. SJUKT taggad är jag! nu ska den bara godkännas av bossen (Cissi) och skjutsarn (pappa) och sen tänkte jag dela med mig av den till er :)

nu ska jag slagga! hihi. imorrn blire att följa med E ut till Mollsan innan arbetsdag och förhoppningsvis hoppträning :D ååååh, jag vill såååååååhäääär gärna att det ska gå bra på söndag. jag har bestämt att jag SKA rida bra och att vi SKA hitta flytet, sådeså!

kram

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: