Årets...


Årets bästa:
ååh, finns så mycket! Men kanske vår galna utveckling, både på hopp- och dressyrbanorna!

Årets sämsta: Hältan nu i november.

Årets roligaste: Alla turer i skogen och bus med kompisarna på sjukhus såklart :)

Årets tokigaste: Att vi red på 77,5 % i dressyren i distriktsfinalen i Agria Ridskolemästerskap och sen totalt kom tvåa! :D

Årets bästa köp: Lääääätt fett mina finaste, skönaste, bästaste pikeurbyxor ♥

Årets sämsta köp: Haha, fejk-swarowskipannbandet. Lyckades ta fel färg och nu har en sten dessutom lossnat!

Årets bästa tävling: Oj, det finns många bra! Men första tävlingen på hackamore på NORF i juni, när vi först satte en superrunda och clearround i 90 cm och sen knep vår första placering i 100 cm var ju ganska så oslagbar ;D

Årets sämsta tävling: Samma igen, årsdebuten på SRS 16 april. Ofrivillig avsittning efter andra hindret i 90 cm och utesluten p.g.a. vägringar i 100 cm. Guud, vad hopplöst det kändes då!

Årets avramling: Oj, hehe det finns en del att välja på :P Men det får nog bli den senaste, som ni kan se på film HÄR. Bara för att jag flyger som en vante och min häst är knasig ;)

Årets sötaste: ↓


Årets ridna hästar:
Lindholms Peach, Doma, Porthos, Vulfa, Hagens Giza, Hagens Filur, Hagens Hamlet, Safari Moon, Lucie, Coolman. Tror det var de flesta ;) Och just det! Hästarna i Särna såklart, som ni kan se bilder på HÄR.

Årets inspiration: Klockrenaste Rolf Göran Bengtsson och GBG horse show!! :D Och såklart flera duktiga bloggare som jag följer, de inspirerar faktiskt mer än man kan tro :)

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Åhhh vad fin din blogg är! skulle du kunna göra en desgin till mig? Det skulle vara jätte snällt och du skulle såklart få måånga länkar i min blogg med ca 200 läsare om dagen :)

2011-12-21 @ 21:41:52
URL: http://hearts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: