4 december 2011


Idag har det såklart varit heldag i stallet, massor roligt att göra! :D Började förmiddagen med första cirkusträningen med hästar. Lite spontant sådär fick jag hoppa in med VULFA, av alla hästar haha! Jag och Pepsi ska ju vara med i ett litet höjdhoppningsnummer, men eftersom hon är halt och de vägrar vara bara 2 stycken så fick det bli så. Tur att Carro är typ världens snällaste, förstående och alltid vill hjälpa! :))) Taaaack!!
I alla fall, Vulfa. Ett stort och framtungt sto på 7 år som jag red ganska mycket för två år sedan, då jag skötte henne. Gillade henne då, men i våras när jag hoppade henne för första gången gick det pannkaka. haha! Men idag gick det ändå över förväntan. Trots att hon är som ett ånglok att styra runt så funkade det okej och hon rev faktiskt inteett enda hinder (vilket hon ofta har en tendens att göra, dock hoppade vi bara en kombination med typ 90 ut idag. Men ändå!) Hon får helt klart godkänt, men jag håller tusen tummar och tår och allt vad som går för att min bästa pärla ska få vara med istället. Både hon och jag vill det, det är jag säker på! :)) ♥
Annars så funkade träningen bra överlag för att vara första med häst tycker jag! Det blir ju aldrig riktigt som man tänkt, men det löser sig nog :)
Efter lunch stoppade vi knäck i påsar innan det var dags för en alldeles lagom lång borststund innan mystur i mörkret stod på schemat tillsammans med Lotta och Ragnar. Pepsi var piggis och gladis, dock lika småbitchig som vanligt när hon får lite för bra självförtroende, hihi! Mitt lilla charmtroll ;) Imorgon ska vi skritta med Ebba och Hamlis och nån dag blir det nog med Amanda och Zäta också :D Peeerfa! 

Nu har vi flyttat till mamma, dock jobbar hon kväll :( Men hon är ändå världens gulligaste, köpt en påse med äpplen till "sjuklingen" :) hihi! Då blev jag glad, och det slår jag vad om att Pepsi också blir :D

Nu ska jag knåpa ihop ett halvt bortglömt inlägg, och sen blir det kanske lite Glee :) 

Förresten, har kirrat en domare till första träningstävlingen. Boo ya! ;) Känner mig lite duktig (a) 

Kram H

Vad vore jag, utan dina andetag... ? ♥




Kommentarer
Postat av: Carro

Självklart! Skulle bara tycka att det var kul om hon fick vara med iår men håller givetvis tummarna för att Pepsi hinner bli bra! Men som sagt, bara att låna min utrustning nästa gång :)

2011-12-04 @ 22:04:59
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Ella♥

2011-12-05 @ 08:04:35
URL: http://e
Postat av: Ella♥

Hej Hillevi! Du behöver inte göra en design år mig då jag kunde fixa en själv :) Men tack så mycket ändå och jag kanske ber dig någon annan gång ;)

//Ella

2011-12-05 @ 08:05:20
URL: http://ellisenbellis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: