23 december 2011


Dan för dopparedan! :)
Började dagen med en lagom fet sovmorgon och därefter chillade jag lite innan jag cyklade upp till stallet. Där blev det mockning, lite påspackning och annat pyssel innan jag och Amanda hade tänkt gå upp till sjön för att fota lite. Men eftersom de där jäkla vädergudarna hade bestämt sig för att smälta all snö så skulle det ändå bara blivit tråkiga "mellan-höst-och-vinter"-bilder. Så jag sparar min fotografering tills det blivit lite snöigt igen :)
Istället blev det att rida den nya blivande lektionshästen Domena a.k.a. Doris. Fult smeknamn, haha! Dock kan jag inte komma på något bättre själv, så jag antar att Doris it is ;) I alla fall så joggade vi lite i ridhuset medan det hopptränades och hon var duktig. Kändes lite allmänt styrig och valpig, men trevlig att rida och så där :) Hoppade ett par minisprång också, vilket var mindre vackert haha. Men hon hoppade i alla fall ;) Det var roligt att få testa henne! :)
Senare fodrade vi och jag mockade lite igen innan hästarna fick komma in. Borstade av Pepsi en snabbis, man kan inte sova lerig natten till julafton hallååå! ;) 
Åkte sen hemåt, och stannade med Emma en kortis på Hageby centrum. Haha, för en gångs skull var det lite folk där! Till och med kö till parkeringshuset, kors i taket! :P
Här hemma har jag julstökat lite men annars inget speciellt. Imorrn är det Julafton, galet! Börjar som vanligt dagen med att svulla julfrukost och sen barbacka ridning i stallet, myyys :)))
Förresten, enn tråkig nyhet. Det blir ingen Linda-träning denhär gången heller. Vi ska fira jul med ena halvan av släkten på eftermiddagen, så enda tiden jag kunde var så tidigt som möjligt (senast 13). Det var för få anmälningar så det hela har tryckts ihop och förskjutits. ÅÅååååh, jäkla skit :(((( Jag som verkligen har velat ända sen förra gången vara med, bajsbajsbajs!! Antar att det inte är meningen att jag och Pepsi ska rida för Linda :/

Menmen, nu ska jag inte vara sån för imorrn är det ju faktiskt julafton ;)

Kram H 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: