Hoppning för Cissi, kvällskursen 18 augusti 2011


Precis som väntat var min häst piiiigg när det kom till hoppning, och det var riktigt roligt! Det är när hon verkligen taggar till sådär som hon är som härligast, bästis ♥

På framridningen var hon lite ofokuserad och jag fick inte riktigt loss sidorna så mycket som jag önskat. Men helt okej ändå, och hon kändes fräsch! När vi började med lite galoppbommar och avstånd så började hon tagga till lite grann och ännu mera när bommarna blev till hinder! Stundtals i svängarna upp mot hindrena blev det ganska massa bus, men hon är ju så söt! Fast hon gör det ju inte direkt enkelt för sig när hon brallar typ 3 centimeter innan hindret, men det verkar ju vara så hon vill ha det ;) Apkul att vara igång igen sa hon, och jag i kör ;D hihi!
När vi gick över på lite serier och en studs fortsatte hon vara taggad, men inte lika busig. Bara lite ;) Hon hoppade bra och och när jag bestämde mig klarade vi av övningarna galant. Jag har märkt nu att jag faktiskt börjar lära mig mer och mer att känna in ett par galoppsprång i förväg hur vi ligger, och det känns himla bra! Nästa steg är bara att kunna göra något åt det också, om vi ligger fel alltså ;) hehe!
Jag tror attt vi allihopa hade kunnat hoppa hur länge som helst idag för både hästarna och vi var i toppform! :D Men vi måste ju faktiskt spara lite krut till de två sista dagarna också ;)

Tror förresten att Amandas mamma lyckades fånga oss på lite bilder, men dom får ni nån annan dag när(/om) jag fått dem ;)

Kram H

Tillsvidare får ni nöja er med lite gulliga hagbilder :)








Girl, you're amazing just the way you are ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: