8 augusti 2011, Mera bad, nya skor, skrittur och Sisu-uppdrag.


hej :)

idag så tog jag ingen sovmorgon, utan vid nio var pappa jättesnäll och skjutsade mig till Sisu-kontoret för att hämta lite material. Sen åkte vi hem igen och jag tog moppen upp till stallet, och där väntade mockning och sedan bad för Viktors del. supersnygg blev han ;) sen fick Pepson nya dojjor, skönt! men Viktor får vänta till imorrn.

när vi senare hade fodrat och ätit lunch så skrittade jag och Pepsi med i första gruppen vid halv två. Supermysigt hade vi och det var härligt att sitta på henne igen efter 5 veckor :) dock är man ju lite bortskämd med att inte rida så många i grupp, men snart drar foderterminen igång och då ska vi minsann ut och busa med kompisarna :D
i alla fall, när vi kom tillbaka så borstade jag av ordentligt och myste lite. sen fick hon lite linement-massage då jag tyckt att hon kännts hemskt stel i ryggen nu efter betet. det gjorde gott och jag kände skillnad redan direkt efter! :) när vi var klara med pysslet fick hon gå ut i hagen, och sen mockade jag lite och myste med Viktor innan det var dags för tur två att ge sig av. Jag fick ta Hamlet då Maria inte hade tid, och jag och Johanna red sist och hade det mycket trevligt :)   

när vi kom tillbaka var det fodring igen och när stallet stängt åt jag lite tacos innan jag och Fillie följde med Maria och Doma upp till sjukhus :) fotade lite men bilderna kommer i ett senare inlägg. De blev sådär, och jag hoppas verkligen att jag får en systemkamera i födelsedagspresent! Skulle vara helt underbart!
Direkt när vi var tillbaka tog jag moppen ut till Åbys ridläger för att göra två sisu-uppdrag. Det första var rätt segt, men andra gruppen var väldigt pratsam och rolig så det var kul! :D

Nu ska jag nog sova!

kram H

smakis på M & Doma, visst är dom snygga? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: