5 augusti 2011, Håkasgården


hej :)

igår kväll hanns det tyvärr inte med någon uppdatering då jag hade fullt upp med att packa och massa annat, så gårdagen kommer nu istället ;)

vi gick upp som vanligt och gjorde stallet, och när det var klart redigerade jag klart de sista bilderna. Sen var det lunchdags för att få lite energi till dagens ridpass, vilket var hoppning på ridbanan x2.
Även denna gång hoppade jag samma hästar, då Stina tyckte att det funkade väldigt bra. Först ut var Morran, och hon gick som en klocka och var superduktig!! Hon kunde till och med fatta galopp innan vi började hoppa, gud vad roligt att se en sån utveckling på så få dagar! :D Bild- och ett kort film-bevis får ni nedan :)
Näst på tur var alltså Solero, och han var minst lika stark som de senaste gångerna. Men han var duktig och även han känns det riktigt stor skillnad på! Första passet sprang han ju förbi titt som tätt, andra försökte han men kyckades aldrig, och idag så kändes det som att han inte ens tänkte tanken :D
Med andra ord är jag galet nöjd med båda två, och även fast det är långt ifrån bra så är det en god bit på vägen, framförallt på så få dagar! :)

När vi var klara med hoppningen så var det fodringsdags och senare middag. Jättegott grillat blev det, och sen vaniljmunk på det! Efter maten försökte jag packa ihop mina grejer, och herregud vad med saker jag skulle få ned! Är lite rädd faktiskt att resväskan ska spricka, så håll tummarna på att den håller åtminstone tills jag är på hemmaplan!
Hann även med att beställa en fotobok åt Håkasgården, samt börja på en fotobok med alla fina porträttbilderna. Stina ska skriva ihop presentationer om alla och sedan skicka dem till mig, så att jag kan knåpa ihop boken och sedan skicka iväg den. Snart blev det fodrings- och senare läggdags.

kram H


Morr och Solero :) Om ni undrar varför Solero har en fläta i luggen så är det för att två små tjejer så gärna ville göra en så det fick de ;)




Visst är hon dutti? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: