when it gets tough gotta fight some more, cause what we have is SO worth fighting for ♥


hej :)
dagen har varit bra :) åkte upp till stallet lite innan sju för att mocka hos mina små sötnötar innan det bar av till Sörping för regional ponnyhoppning med E och Camparisen :) agerade mestadels fotograf men litegranna hästskötare också. dom var duktiga! :D

nåt som även fick mig att muntra upp lite var att det faktiskt var rätt många som hade problem med den där dumma oxern som jag och pepsi inte tyckte så mycket om! flera stopp och helikopterskutt under dagen och det betyder att den faktiskt var rätt klurig och att det inte bara var jag som var sämst. inte för att jag tycker att det är kul när det går dåligt för andra, absolut inte, men känns ändå skönt att slippa känna sig lite mindre värdelös ibland :) dessutom kan jag typ svära på att idag var den iallafall bredare än 90 cm för de små C-ponnisarna, dåligt! nä nog tjatat om Sörping, jag vill ju så gärna göra om, göra rätt så vi blickar famåt mot fredag istället :)

väl hemma i stallet sen så var det iaf inget speciellt som hände direkt. mocka och fixa lite, softa typ. och sen cyklade jag och E hemåt. väl hemma vare dusch och sen åkte jag och mamma ut till stadium arenas parkering då det var dags att övningsköra idag också :D superkul är det faktiskt, fast himla svårt vissa grejer!

efter den lilla lektionen så åkte jag och mamma och åt middag på McDonalds och sen hem till pappa för att mata alla djuren :) nu ska jag snart se på ponnyakuten hade jag tänkt och sen sova. imorrn äre stall som vanligt hela dagen och på kvällen sen är det övernattning i stallet :) faktiskt min första, spännande!

kram

en gammal bild på dagens ekipage, E och Campari :) och en liten bild på mig och Edi från samma tävling, DM 09.

                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: