find a million ways to say I love you ♥

ja hörreni, nu var det ett väääldigt långt tag sen sist tror jag allt ;) men nu så har jag bestämt mej för att försöka en gång till. vi får se hur det går men man kan ju alltid hoppas att det funkar! innan vi börjar:
OBSERVERA ATT DESIGNEN BARA ÄR TILLFÄLLIG!!! så :)

denhär veckan äre lite städ -och måljobb i stallet som gäller :) idag va jag och johanna och hälsa på hästarna efteråt och de var ju mys som vanligt! fick gosa lite med pepsi innan rex kom och förstörde -.- jag tål inte den lilla snuskponnyn! dumma. iaf, då fick viktor lite extra kli och jag med för den delen :) det var nt lätt för han att försöka klia mej samtidit men lite massage i hårbottnen fick jag allt :D rengjorda tår fick jag dessutom på köpet, eftersom viktor tyckte dom var goda att slicka på :) hihi,han är för söt den lilla tjockisen ♥  jag längtar sjukt mycket tills dom kommer hem :'D

har kollat lite tävlingar inför hösten, men inget bestämt direkt. vill ju gärna åka till NFK den 22 augusti men det är så himla tidigt och det är ju lite synd. nåt som är bra är att vi får ju fyra träningar innan eftersom vi ska gå läger (y) så det går nog bra. måste prata lite med c nån dag också bara :)

imorrn då blire som sagt måla i stallet och sen ska jag och mamma kanske åka till granngården :) såg att dom hade rea! förhoppningsvis på en del hästgrejer oxå :)


Här kommer två finfina hästar på sommarbete :) ♥

     


                                             

                                                  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: